- Forum »
- Fora artykułów »
- Aktualności »
- Wydarzenia »
- Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem w
| Tytuł postu | Autor | Ostatni post |
|---|---|---|
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | Angor (gość) | 2009-10-13 13:09:43 |
| Kurnia tacy ludzie co tworzą takie portle lub vortale zawsze osiągają sukces . | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | ooo (gość) | 2009-10-13 13:09:43 |
| ja pierdolę, co za idioci, robią byle stronkę i od razu nazywają to "portal" LOL | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | bors (gość) | 2009-10-13 13:09:43 |
| czyżby nutka zawiści? <rotfl> | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | slosar (gość) | 2009-10-13 13:09:43 |
| pełny szacunek dla tych gości. podziwiam. a zazdrość czy zawiść to jest coś czego nie mogę zrozumieć. każdy może wpaść na dobry pomysł i go urzeczywistnić robiąc na tym pieniądze. | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | srebna gora (gość) | 2009-10-13 13:09:43 |
| ale szok!!maciek zawsze byles madry ale ze tak?????hehe powodzenia. | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | maniek (gość) | 2009-10-13 13:09:43 |
| Na tym portalu tak wolno otwieraja sie strony pomimo wypasionego łącza przez kabel i pc, że chyba długo nie pociągnie. | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | kartek (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| Naprawde ten portal udał sie wam, więcej takich. Pozdrawiam | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | Kartek (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| To nie dziwne ze strony sie tak długo otwierają przecież tam jest tyle ludzi i jeszcze więcej zdjęć!!! | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | Kartek (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| Trochę szacunku!!! Cieszmy się tym portalem a nie tylko krytyka. | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | mina (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| Fajny portal tylko słabo chodzi | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | Yorkuh (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| NAsza-klasa to pomysł best wart chyba każdej kasy, zeby to faktycznie jeszcze działalo lepiej, logowanie to koszmar | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | polo (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| zgadzam sie logowanie to koszmar | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | todo (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| pomysł rewelacja,a po tej ostatniej sprzedaży częsci udziałów będzie większa kasa na przyspieszenie serwera | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | sasetka (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| Pomysł "nasza-klasa" jest świetny; wkurza mnie jedynie to,że niektórzy ludzie robią sobie po prostu jaja i wklejają zdjęcia znanych ludzi,podpisują je i dodają durne komentarze,żeby ich ośmieszyć;wg mnie tacy podejrzani członkowie "naszej klasy" powinni być z niej "wypraszani".A panu Maćkowi gratuluję:dosyć że młody,przystojny i zdolny to jeszcze milioner..wow! | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | etam (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| chodzi to to jak krew z nosa | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | Copy Detective (gość) | 2009-10-13 13:09:44 |
| Caly portal jest zerzniety z www.facebook.com - strona ktora dzial juz od 5 lat, gromadzaac ludzi z calego swiata. Wszystkie zasady sa przepisane. Nasza klasa ma slaba grafike, i beznadziejne serwery co odraza i zniecheca uzytkownikow. Jak to w Polsce juz bywa "polak krasc potrafi" myle ze chlopaki niedlugo juz uporaja sie z problem, kradnac kolejny pomysl i rozwiazanie... Idac za haslem "GO WEST" !!! | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | Copy Detective#2 (gość) | 2009-10-13 13:09:45 |
| Nikt z was nie przeczytał o tym co pisze Copy Detective ( jest to pierwszy komentarz do tego artykułu ). Gratuluje panom zrobienia pieniędzy i przetłumaczenia na wersję polską znanego już od paru lat pomysłu. Nic tylko czekać na mnóstwo reklam i pływających ramek. Ja tam sram na swoją moją starą klasę. | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | Beatka21 (gość) | 2009-10-13 13:09:45 |
| to naprawde rewelacyjny portal nie dawno sie tam zalogowalam i uwierz ze dzieki mnie doszlo tam co najmniej 30 osob heheh | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | Misia (gość) | 2009-10-13 13:09:45 |
| Szkoda tylko ze servery nie podolaja i sa bardzo czest przeciazone. Mnie osobiscie to ju zniechecilo i dalam sobie spokoj. | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | anntonn925 (gość) | 2009-10-13 13:09:45 |
| suuuuuper portal, tylko te serwery nie nadążają | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | radek (gość) | 2009-10-13 13:09:45 |
| do: copy detective ..myślę, że w "zerżnięciu" pomysłu nie ma nic złego. nikt chłopakom nie zapłacił za odkrycie ameryki, tylko za to, że chciało im się ten portal odpalić. liczne strony integrujące "stare" klasy działają w stanach od przeszło 15 lat, a dopiero nasza-klasa.pl swoją funkcjonalnością im dorównuje. jako developer wiem, że stworzenie takiego portalu nie wymagało przełomowych odkryć w kodowaniu, ale na pewno kosztowało mnóstwo czasu, za który nikt nie płacił - i za to wielkie dzięki : ) | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | alek CZ. (gość) | 2009-10-13 13:09:45 |
| totalny "GNIOT" NIE MOZNA SIĘ ZALOGOWAC | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | alek CZ. (gość) | 2009-10-13 13:09:45 |
| NIEMIECKI PORTAL (DIE FREUDE-SUCHMASCHINE)DZIAŁA OD DAWNA I BEZ ZARZUTU | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | MCM (gość) | 2009-10-13 13:09:45 |
| Skoro ten portal tak fajnie funkcjonuje i przynosi duze zyski to zainwestujcie w lepsze serwery !!!!!!!!!!!!!! Ja też chciałbym dostać się do portalu i komunikat o przeciażeniu serwera mnie nie satysfakcjonuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
| Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem | sekretarka (gość) | 2009-10-13 13:09:45 |
| Rzeczywiscie pomysł fajny....ale te przeciążone serwery są nie do zniesienia!!!!!Non stop ten sam komunikat-oszaleć można!!!Jak tu kogoś znaleść jak zalogować się nawet nie można... |
NAJPOPULARNIEJSZE WĄTKI
-
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem w
2009-10-13 13:03:34 (gość)
Nasza Klasa sprzedana po raz drugi ;) http://spolecznoscioweserwisy.pl/nasza-klasa-sprzedana/ -
Avril Lavigne zagra we Wrocławiu
2009-10-13 13:04:02 (gość)
koncert był zarąbisty... przyjechałam na niego ze zgorzelca ale się opłacało Nie żałuję Avril dała czadu.. zresztą jak zawsze.. :) -
Znajdź się wśród życzliwych!
2009-10-13 13:04:31 (gość)
Ta akcja powstała na pomorzu w 2000i trwa do dziś,pamiętaj,życzliwym być-to znaczy być szczerym,uprzejmym, miłym uśmiechniętym i należy zwra...
NAJNOWSZE WĄTKI
-
2 w 1: legitymacja studencka i Urbancard
2010-09-01 09:08:26 (gość)
Ale mimo wszystko po wypełnieniu wniosku przez Internet zapraszają mnie do BOK-u na Grabiszyńską 9 :/ Iść tam czy od razu do budynku Politechnik... -
Wrocławscy studenci chcą 50-procentowych zniżek na przejazdy PKP
2010-08-22 14:41:08 (gość)
Dowalić podwyżkę na paliwa o 1 pln i przejazdy wszystkimi środkami transportu za darmo dla studentów. Dowalić podatek od jedzenia w restauracja... -
Gra na zillisach arabskich z Grażyną Adamczyk-Lidtke!
2010-08-03 16:58:29 domtanca
9-13 sierpień, g.12:00-13:30 Zillisy (saggaty) to nieodzowny element w tańcu profesjonalnej tancerki arabskiej. Składają się z pary metalowyc...
NAJAKTYWNIEJSI NA FORUM
|
domtanca
|
Klub Taneczny Tropical Dance
|
romek52
|
Booob
|