Aktualności Nauka i Studia Praca i Mieszkanie Wrocławski Lifestyle E-kartki Galeria zdjęć Mapa Konkursy Forum
« [1] 2 3 4 5 » 
Temat dotyczy artykułu: "Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem w "
Aby pisać posty musisz się zalogować. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Tytuł postu Autor Ostatni post
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem Angor (gość) 2009-10-13 13:09:43
Kurnia tacy ludzie co tworzą takie portle lub vortale zawsze osiągają sukces .
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem ooo (gość) 2009-10-13 13:09:43
ja pierdolę, co za idioci, robią byle stronkę i od razu nazywają to "portal" LOL
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem bors (gość) 2009-10-13 13:09:43
czyżby nutka zawiści? <rotfl>
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem slosar (gość) 2009-10-13 13:09:43
pełny szacunek dla tych gości. podziwiam. a zazdrość czy zawiść to jest coś czego nie mogę zrozumieć. każdy może wpaść na dobry pomysł i go urzeczywistnić robiąc na tym pieniądze.
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem srebna gora (gość) 2009-10-13 13:09:43
ale szok!!maciek zawsze byles madry ale ze tak?????hehe powodzenia.
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem maniek (gość) 2009-10-13 13:09:43
Na tym portalu tak wolno otwieraja sie strony pomimo wypasionego łącza przez kabel i pc, że chyba długo nie pociągnie.
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem kartek (gość) 2009-10-13 13:09:44
Naprawde ten portal udał sie wam, więcej takich. Pozdrawiam
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem Kartek (gość) 2009-10-13 13:09:44
To nie dziwne ze strony sie tak długo otwierają przecież tam jest tyle ludzi i jeszcze więcej zdjęć!!!
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem Kartek (gość) 2009-10-13 13:09:44
Trochę szacunku!!! Cieszmy się tym portalem a nie tylko krytyka.
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem mina (gość) 2009-10-13 13:09:44
Fajny portal tylko słabo chodzi
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem Yorkuh (gość) 2009-10-13 13:09:44
NAsza-klasa to pomysł best wart chyba każdej kasy, zeby to faktycznie jeszcze działalo lepiej, logowanie to koszmar
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem polo (gość) 2009-10-13 13:09:44
zgadzam sie logowanie to koszmar
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem todo (gość) 2009-10-13 13:09:44
pomysł rewelacja,a po tej ostatniej sprzedaży częsci udziałów będzie większa kasa na przyspieszenie serwera
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem sasetka (gość) 2009-10-13 13:09:44
Pomysł "nasza-klasa" jest świetny; wkurza mnie jedynie to,że niektórzy ludzie robią sobie po prostu jaja i wklejają zdjęcia znanych ludzi,podpisują je i dodają durne komentarze,żeby ich ośmieszyć;wg mnie tacy podejrzani członkowie "naszej klasy" powinni być z niej "wypraszani".A panu Maćkowi gratuluję:dosyć że młody,przystojny i zdolny to jeszcze milioner..wow!
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem etam (gość) 2009-10-13 13:09:44
chodzi to to jak krew z nosa
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem Copy Detective (gość) 2009-10-13 13:09:44
Caly portal jest zerzniety z www.facebook.com - strona ktora dzial juz od 5 lat, gromadzaac ludzi z calego swiata. Wszystkie zasady sa przepisane. Nasza klasa ma slaba grafike, i beznadziejne serwery co odraza i zniecheca uzytkownikow. Jak to w Polsce juz bywa "polak krasc potrafi" myle ze chlopaki niedlugo juz uporaja sie z problem, kradnac kolejny pomysl i rozwiazanie... Idac za haslem "GO WEST" !!!
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem Copy Detective#2 (gość) 2009-10-13 13:09:45
Nikt z was nie przeczytał o tym co pisze Copy Detective ( jest to pierwszy komentarz do tego artykułu ). Gratuluje panom zrobienia pieniędzy i przetłumaczenia na wersję polską znanego już od paru lat pomysłu. Nic tylko czekać na mnóstwo reklam i pływających ramek. Ja tam sram na swoją moją starą klasę.
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem Beatka21 (gość) 2009-10-13 13:09:45
to naprawde rewelacyjny portal nie dawno sie tam zalogowalam i uwierz ze dzieki mnie doszlo tam co najmniej 30 osob heheh
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem Misia (gość) 2009-10-13 13:09:45
Szkoda tylko ze servery nie podolaja i sa bardzo czest przeciazone. Mnie osobiscie to ju zniechecilo i dalam sobie spokoj.
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem anntonn925 (gość) 2009-10-13 13:09:45
suuuuuper portal, tylko te serwery nie nadążają
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem radek (gość) 2009-10-13 13:09:45
do: copy detective ..myślę, że w "zerżnięciu" pomysłu nie ma nic złego. nikt chłopakom nie zapłacił za odkrycie ameryki, tylko za to, że chciało im się ten portal odpalić. liczne strony integrujące "stare" klasy działają w stanach od przeszło 15 lat, a dopiero nasza-klasa.pl swoją funkcjonalnością im dorównuje. jako developer wiem, że stworzenie takiego portalu nie wymagało przełomowych odkryć w kodowaniu, ale na pewno kosztowało mnóstwo czasu, za który nikt nie płacił - i za to wielkie dzięki : )
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem alek CZ. (gość) 2009-10-13 13:09:45
totalny "GNIOT" NIE MOZNA SIĘ ZALOGOWAC
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem alek CZ. (gość) 2009-10-13 13:09:45
NIEMIECKI PORTAL (DIE FREUDE-SUCHMASCHINE)DZIAŁA OD DAWNA I BEZ ZARZUTU
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem MCM (gość) 2009-10-13 13:09:45
Skoro ten portal tak fajnie funkcjonuje i przynosi duze zyski to zainwestujcie w lepsze serwery !!!!!!!!!!!!!! Ja też chciałbym dostać się do portalu i komunikat o przeciażeniu serwera mnie nie satysfakcjonuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasza-klasa.pl sprzedaje udziały, czyli jak zostać milionerem sekretarka (gość) 2009-10-13 13:09:45
Rzeczywiscie pomysł fajny....ale te przeciążone serwery są nie do zniesienia!!!!!Non stop ten sam komunikat-oszaleć można!!!Jak tu kogoś znaleść jak zalogować się nawet nie można...
« [1] 2 3 4 5 » 
NAJAKTYWNIEJSI NA FORUM

romek52
5 postów

Klub Taneczny Tropical Dance
4 postów

Booob
3 postów

jabluszko
2 postów

OSTATNIO DOŁĄCZYLI

kasia2408
0 postów

astra19astra@onet.eu
0 postów

purzycki
0 postów

Biedronka25
0 postów

Aktualności | Nauka i Studia | Praca i Mieszkanie | Wrocławski Lifestyle | E-kartki | Galeria zdjęć | Mapa | Konkursy | Forum
Projekt i wykonanie: na zlecenie Biura Promocji Miasta Wrocławia. Kontakt z redakcją portalu: redakcja@terazwroclaw.pl, tel.: 071 718 22 95