Aktualności Nauka i Studia Praca i Mieszkanie Wrocławski Lifestyle Odra Cup Galeria zdjęć E-kartki Mapa Konkursy Forum
« [1] » 
Temat dotyczy artykułu: "Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letnim wi"
Aby pisać posty musisz się zalogować. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Tytuł postu Autor Ostatni post
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni DaMiANQ16 (gość) 2009-10-13 13:09:58
TeN cHłOpAk WyMiAta =) jAk jA Go zObAcZyLeM w yOu cAn dAnCe, tO Aż mNie CiArY pRzEsZłY ...
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni dj back space - lubań (gość) 2009-10-13 13:09:58
Cześć ! z tej strony dj back spacer z lubania śląskiego, cieszę się ogromnie że mogę napisać tych kilka słow odnośnie tergo chłopca który mnie też zaszokował . Aczkolwiek było tak że ja widziałem tego chłopca w telewizji , i faktem jest to że to było dla mnie wielkim zaskoczeniem. Mam 31 lat i w sume chciałem powiedzieć to że ja jestem dj-em , I moim marzeniem jest to że bardzo bym chciał zagrać właśnie dla kamila. Bardzo bym prosił o telefon żeby on mógł się skontaktować ze mną. DJ BACK SPACE - LUBAŃ TEL. KOM. 510580739 nie odpowiadam na głuche ani na sms-y. Kamil pozdrawiam cię bardzo gorąco i bardzo chciałbym cię spotkać
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni dj bobo -tulisja (gość) 2009-10-13 13:09:59
hey ... tez tancze electri boogie ale nie tak dobrze jak ten chlopak ... to chyba nie ma znaczenia ze on jest mlodszy jak zaczynalam mialak 12 lat a terza mam 13 ... hehe *)mam wiele osiagniec same zlota
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni fA!r (gość) 2009-10-13 13:09:59
czesc jestem kaska ... widzialam twoj wystep w you can dance i jestem pod wielkim wrazeniem naprawde bmasz dopiero 11 lat i tak wymiatasz przed toba napradew wielki sznse nie zmarnuj ich buziooooooolki:*:*:*
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni dj back space - lubań F T B pl (gość) 2009-10-13 13:09:59
Cześć z tej strony dj back space z lubania śląskiego, chciałbym powiedzieć jedno że tak na prawde pokochałem tego chłopca. I moim takim marzeniem jest to że bardzo chciałbym go spotkać i się z nim zaprzyjażnić, na koniec chcę napisać jedno że kamilkowi nagram swój kawałek który nosi tytuł beakin move. I właśnie dla takich ludzi jak on robię to wszystko , jako dj i producent bardzo bym chciał żeby to moje marzenie się ziściło.Kamilku jeśli czytasz teraz tą wypowiedż to wiesz że ja bardzo chciałbym przyjechać do ciebie i po rozmawiać. i bardzo chciałbym zagrać u twojego boku kiedy będziesz występował. Pozdrawiam cię bardzo gorąco. Jeśli kiedykolwiek chciałbyś do mnie napisać to dam ci swoje namiary,numer mojej komórki 510580739 ściskam cię bardzo mocno i twoich rodziców a tak że twoich kolegów DJ BACK SPACE - LUBAŃ
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni xxxxMaloLataxxx666 (gość) 2009-10-13 13:09:59
Jezu i tak to wiem xD Zajebiscie tanczysz Kamil ;* Po poprostu jesteś moim idolem xd co mogę o tobie jeszcze napisac nic więcej..... Zajebi-scie tanczysz.!! AjĆC.! LoVciam.!
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni piotr wasilewicz / VASYL BBM gro (gość) 2009-10-13 13:09:59
Witam nazywam śię piotr wasilewicz i jestem kolegą dj - a back spacea z lubania , postanowiłem napisać w tej jednej sprawie ackolwiek też widziałem tego chłopca w akcji i muszę przyznać że to co on robi jest na prawde super ! Dj back space dużo mi o nim opowiedział i cieszy mnie to że udało mu śię dotrzeć do kamilka aczkolwiek dj back space był u mnie na swiętach bożegonarodzenia w gryfowie , i kiedy dowiedziałem śię że mój kumpel dj back space miał telefon z wrocławia to też się bardzo ucieszyłem. Wiem to że dj back space wysłał kamilkowi swoją płytę ze swoim remixem zatytułowanym breakin move i jestem terż pewny że kamilkowi śię bardzo spodobał. Chciałbym pozdrowić jego mamę i podziękowaćza to że śię pofatygowała o to że zadzwoniła do mojego kolegi który po prostu kamila bardzo uwielbia. Na koniec mojej tej wypowiedzi chciał bym dodać to że właśnie mój kolega dj back space zaczyna ostro przygotowywać śię do konkursu który będzie miał miejsce w klubie skafander w bolesławcu, gdzie będą wybierać najlepszego dj-a . Mam nadzieję że kamilek oraz jego mama będą trzymać kciuki za mojego kolege bo tak na prawde dj back space jest spoko facetem .
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni Alicja (gość) 2009-10-13 13:09:59
Kamil jesteś super! nie jeden chłopak chciałby mieć taki talent jak Ty.! Naprawdę świetnie tańczysz ;] pozdrawiam Cię gorąco i życzę dalszych sukcesów ;]
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni aleksandra (gość) 2009-10-13 13:09:59
Kamil jest bosski:* Kocham go ale pewnie nie mam u niego rzadnych szans bo wiele dziewczyn czciało by go poznac i chociarz pogadac. Ja miałam szczeście bo ja go na żywo widziałam . i jak on to przeczyta to niech niw pomysli że jestem kolejną pusta wielbicielka ja go poprostu kocham i niech tak zostanie. chce tylko zeby mój bosski kamilek kucharzewski wiedział że ja go kocham ponad wszystko:*:*:*:* K.C.K
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni dj back space - lubań (gość) 2009-10-13 13:09:59
Witam bardzo serdecznie mineło już sporo czasu od chwili kiedy śię nie odzywałem przez dłuższy czas aczkolwiek nie miałem wcześniej możliwości żeby napisać parę słówek. Wczoraj wyemigrowałem z mojego rodzinnego miasta i teraz mieszkam u mojego najlepszego kolegi piotrka wasilewicza czyli vasyla, ponieważ niebawem od poniedziałku zaczynamy pracę na budowie. Cieszy mnie ten fakt że ja i kamil zaprzyjażniliśmy śię choć trochę, i chciałbym doda ćto że ten chłopiec stał śię dla mnie bardzo bliski. Dlatego cieszę śię ogromnie że to moje marzenie śię spełniło, przy okazji pragnę podziękować w imieniu swoim oraz vasyla u którego teraz mieszkam mamie kamilka i chcę powiedzieć jedno że zawsze byłem, jestem i będe do dyspozycji kamilka. Wiem że kamil brał udział w castingu i niebawem wyjedzie na wakacje. Na koniec chciałbym dodać jeśli kto kolwiek kto też bardzo lubi kamilka to proszę o kontakt o to mój aktualny numer mojego telefonu 508431561. Pozdrawiam i przy okazji życzę udanych i za razem bezpiecznych wakacji !
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni pirog (gość) 2009-10-13 13:10:00
Kamil kucharzewski jeden z njlepszych tancerzy swiata w kategorii (Electrobooge). Swoim niesamowitym stylem i technika tanca prezetuje sie szokujaco. Juz jako maly brzdac poruszal sie niezwykle rytmicznie.Niemozna zpomniec,iz ten mlodziak ma dopiero 12 lat a juz podbil serca wielu fnek.
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni dj back space - lubań (gość) 2009-10-13 13:10:00
Witam z tej strony dj back space z lubania, jest mi ogromnie miło że mogę znów napisać tych kilka słów,ostatnio mineło sporo czasu od momentu kiedy nie było mnie przez dłuższy czas na internecie. Teraz mam okazję ponieważsprawa jest taka że ja nie tak dawno wyemigrowałem z mojego rodzinnego miasta i mieszkam teraz u mojego najlepszego przyjaciela piotrka wasilewicza czyli vasyla, który też bardzo gorąco ściska kamilka. O tóż sprawa jest taka że kamilek stał śię dla mnie bardzo bliski, i ja na prawdę go bardzo lubię. I chciałbym powiedzieć to że ja chciałbym być jego najlepszym przyjacielem z którym by chciał kiedykolwiek porozmawiać co go między innymi na przykład dręczy i.t.p. I przedewszystkim właśnie ukłony w stronę domu bo kamil ma wspaniałych rodziców i to właśnie chciałbym w swoim zarówno jak i mojego kolegi vasyla złożyć wyrazy szacunku , i jestem wdzięczny ogromnie za to że moje marzenie śię spełniło. To że mogłem kamilkowi wysłać swoją muzykę i parę innych gadżetów ode mnie, na koniec chciałbym powiedzieć to że ja zawsze byłem , jestem i będe do dyspozycji właśnie kamilka, ponieważ on jest na prawde super i dlatego apeluję do wszystkich którzy będą czytać moją wypowiedż SZANUJCIE GO !!! Pozdrawiam
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni dj back space - lubań (gość) 2009-10-13 13:10:00
witam z tej strony ponownie kłania śię dj back space bliski przyjaciel kamilka, pragnę pozdrowić wszystkich jego fanów oraz jego serdecznych pryjaciól za równo jak i jego kochanych rodziców.minoł już mieśiąc od momentu kiedy ja pomieszkiwałem u mojego seredecznego kolegi piotra wasilewicza - vasyla za co mu dziękuje że udostępnił mi swoje mieszkanie, i bylo na prawde cudownie.już w najbliższy czwartek wracam do swojego rodzinnego miasta czyli do lubania, gdzie tam mam swoich fanów z którymi jestem bardzo z żyty których bartdzoi lubię i bradzo kocham. ponieważ brakowało mi ich kiedy byłem właśnie u vasyla który też bardzo kamilka mocno pozdrawia. w najbliższy piątek czyli 1serpnia ruszy wielka impreza w pubie iron horse gdzie zagrają dj-e ze zgorzelca cosmos mega sound system i ja akurat też tam będe.teraz właśnie będe robić tak żeby przyjechać do wrocławia żeby zagrać specjalnie dla kamilka ponieważ to jest moje jedyne marzenie i bardzo mi na tym zależy żeby przyjechać i po rozmawiaćz kamilkiem. Pozdrawiam cię kamilku mam nadzieje że twoje wakacje są udane ja zrobię wszystko żeby do ciebie przyjechać mam nadzieję że ty też chcesz żebym zagościł w twoim rodzinnym mieście. chociaż to potrwa wiele tygodni,miesięcy żeby znaleść sponsora który zafuduje mi wyjazd do wrocławia. Jeśli ktoś to czyta tę wypowiedż to być może znajdzie śię dla mnie sponsor który mi to umożliwi aczkolwiek mi bardzo na tym zależy abym mógł przyjechać do kamilka.oto namiary do mnie DJ BACK SPACE 59 800 lubań śląski ul. główna 46 tel kom.508431561. Dziękuje i pozdrawiam
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni WhiteSorrow (gość) 2009-10-13 13:10:00
hmm.. chłopak jest świetny.. udało mi sie nawet z nim porozmawiać ale tylko przez gg.. nigdy go nie zobaczyłam na realu tylko w telewizji ale uważam że to świetny chłopak!
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni Julia (gość) 2009-10-13 13:10:00
Kamil jest super... jest bardzo przystojny i super tańczy... on bardzo mi sie podoba:*
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni Paulina : * (gość) 2009-10-13 13:10:00
Kamil to u talentowane cudo.Chcialabym sie z nim spotkac i pogadac.Jest wyluzowany i przysuojny(ladne z niego ciacho=) dajcie mi jego gg plis!
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni wiki;* (gość) 2009-10-13 13:10:01
tak zgadzam sie z wami kamil jest swietny i zycze mu szczeze dalszych sukcesów. nie wszystkie marzenia da sie spelnic a jemu sie na szczescie to udalo. kazdy bardzo chciałby go poznac pogadac z nim dotkną... ale niestety to nie zawsze mozliwe ma dopiero 12 lat spelnione marzenia i fiele fajnych fanek jesli Kamil bedsie to widzial to serdecznie go pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow ktore i tak napewno ze swoim talentem osiagnie pzd:*
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni dj back space - lubań (gość) 2009-10-13 13:10:01
Witam wszystkich nbardzo serdecznie ! Mineło dość dużo czasu kiedy nie było mnie na portalu poświęconemu kamilowi, Postanowiłem zrobi.ć ten wyj.ątek .że napiszę aczkolwiek sprawa jest taka że ja od dłuższego czasu zaczynam stara.ć .śię o to żeby pojechać do wrocławia właśnie do niego !!! Nie tak dawno ja i mój serdeczny przyjaciel piotrek wasilewicz - vasyl przerobiliśmy jeden kawałek z repertuaru freestyle project zatytłowany pump da beat. No i wysłałem tą płytkę do kamilka i cieszy mnie ten fakt że ten kawałek który przerobiłem z vasylem bardzo mu śię podobał, w czoraj w niedzielę 2 listopada miałem swój ostatni dzień na stadionie gdzie od kwietnia tego roku prowadziłem radiowęzeł w moim rodzinnym mieście. Miałem okazję powiedzieć przez te n właśnie radiowęzeł że moim marzeniem jest to żeby pojechać do wrocławia. I powiedziałem że chcę znależć sponsora który by mi to umożliwił żebym mógł spełnić to marzenie. Na koniec chciałbym napisać jedno że kamil jest na prawde nie zwykłum chłopcem, miałem okazję z nim po rozmawiać a przede wszystkim też zobaczyłem między innymi nowy teledysk z kamilkiem vasyl mój kolega też go widział. Pragnę pozdrowić wszystkich tych którzy być może będą czytać tę moją wypowiedż i mam nadzieję że znajdzie śie jakiś sponsor który zrealizuje to moje marzenie, bardzo tego pragnę. Pozdrawiam jeżeli ktoś by się chciał skontaktować ze mną to podaję mo prywatny numer komórki 515978346 czekam na poważne oferty
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni zbyszek ratowicz (gość) 2009-10-13 13:10:01
mam lat tyle ile on i lepiej tancze on niego .a jego nielubie bo wyglada jak panieka a nie jak facet.na poczatku myszlalem ze to panieneczka
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni dj back space - lubań (gość) 2009-10-13 13:10:01
hej jest to zupełnie wyjątkowa okazja zeby napisać kolejny komentarz dotyczący tego niezwykłego chłopca, bowiem ja a prawde bardzo go polubiłem jak wspomniałem wcześniej , i moim takim marzeniem jest takim że bardzo chciałbym do niego pojechać i spotkać się z kamilem. Dlatego ja na prawde robię wszystko żeby zrealizować to marzenie ponieważ bardzo mi na tym zależy żebym mógł do niego pojechać. Niebawem już za dwa tygodnie czyli 21 marca tego roku wypuszczam na rynek swoją już piątą dj-sko producencką płytę ze swoimi nowymi muzycznymi produkcjami które sam tworzę. I płyta będzie utrzymywana wlaśnie w klimatach techno, house i electric boogie. Bardzo prosił bym o kontakt w tych sprawach które tutaj poruszyłem, na prawde bardzo mi zależy na tym żeby móc spełnić te marzenia. Podaję mój aktualny numer mojego osobistego telefonu na który można do mnie dzwonić 515978346. Nie odpowiadam na żadne sms-y, ani na głuche. ozdrawiam
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni xxxSabkaxx (gość) 2009-10-13 13:10:02
Bardzo sie ciesze ze moge powiedziec cos o tym wspanialym chlopcu..Bardzo mi zaimponowal i jest moim ulubiencem,bardzo bym chciala go spotkac i poznac sie z nim marze o tym aby moc umiec tanczyc tak jak on..
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni electric (gość) 2009-10-13 13:10:02
siema mam 16 lat i od dwuch lat ucze sie sam tanca electric boogiechcialbym chodzic do szkoly tego tanca ale niestety nie ma takiej szkoly w mojej okolicy musialbym dijezdzac do lodzi ... kamil jest bardzo dobrym tancerzem bo widzialem jego wystep na youtube w programie you can dance i mnie zszokowal ... Pozdrawiam wielbicieli tego tanca
Wolę improwizować – wywiad z Kamilem Kucharzewskim, 11-letni izuniaxdbraniewo (gość) 2009-10-13 13:10:02
siemka jestem iza kowalczyk widziałam kamila na wysteie u ans w braniewie an dni braniewie on poprostu jest debest też chciaął bym tak atńczyć a wogle to marze o tym zeby zatańczyć z nim razem na parkiecie xd pozdro dla kamila xd
« [1] » 
Aktualności | Nauka i Studia | Praca i Mieszkanie | Wrocławski Lifestyle | Odra Cup | Galeria zdjęć | E-kartki | Mapa | Konkursy | Forum
Lama Media budowa serwisu
Agencja Interaktywna
na zlecenie Biura Promocji Miasta Wrocławia. Kontakt z redakcją portalu: redakcja@terazwroclaw.pl